Rešitve za stanovanjske prostore

Opravljamo nujna popravila, projektiranja, meritve in vsa elektroinstalaterska dela na novogradnjah in pri adaptacijah stanovanj, stanovanjskih hiš in stanovanjskih blokov.

Projektiramo in izvajamo razsvetljavo notranjih in zunanjih prostorov.

Opravljamo meritve, vgrajujemo in obnavljamo strelovodne instalacije.

Projektiramo in polagamo šibkotočno napeljavo za telekomunikacije, domofone in videofone, računalniška omrežja, nadzorne in varnostne sisteme. Projektiramo in izvajamo "pametne instalacije".

Vse storitve opravljamo na širšem mariborskem in celjskem območju ter v koroški in prekmurski regiji. Potnih stroškov ne zaračunamo! Pokličite nas na 040 634 881. Naša mariborska skupina je dosegljiva na 040 495 770.

Naše prednosti

Dostopnost. Tudi, če imate majhno naročilo, ga bomo sprejeli in opravili z veseljem in po dostopni ceni. Storitve opravljamo povsod na širšem mariborskem in celjskem območju ter v koroški in pomurski regiji. Potnih stroškov ne zaračunamo.

Strokovnost. Vsa dela izvajamo strokovno in odgovorno ter jamčimo za kakovost.

Varnost. Skrbimo za svojo in Vašo varnost. Vsa dela izvajamo v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi.

Točnost. Držimo se dogovorov in dogovorjenih rokov. Dela opravljamo hitro.

Varčnost. Svetovali Vam bomo rešitve, ki delujejo varčno in dolgoročno. Posvetujte se z nami še preden se odpravite po nakupih svetil in naprav.

Skrbnost. Razumemo, da je naše delovno mesto Vaš bivalni prostor. Pri svojem delu in po njem skrbimo za čistočo ter spoštujemo Vašo zasebnost.

© 2010-2016 Medved group d.o.o. Vse pravice pridržane.